POLÍTICA D’EMPRESA
Biotècnia som una empresa que neix de la necessitat de tancar el cercle entre sanitat, salut i benestar ambiental, creant un pont entre el client i l’administració segons la normativa vigent, amb una bona praxi tècnica, perquè Biotècnia contempla als seus clients com a principal actiu, ja que aquests ens escullen al estar segurs de trobar una fiabilitat i una seguretat de resposta des del primer contacte fins a la finalització del servei.
Som un equip jove i emprenedor que tenim el repte d’oferir un millor servei i més qualificat. El nostre personal disposa de la formació tècnica específica continuada i dedica els esforços al desenvolupament dels nostres serveis.
Una bona feina ben feta és una garantia pel client i una assegurança per a nosaltres.
EL CONTROL DE PLAGUES
La vivenda, els aliments, la salut, el confort i l’economia són alguns dels elements bàsics que són afligits per certs agents patògens : les plagues.
Les plagues provoquen danys econòmics ja que malmeten instal·lacions i causen estralls als aliments o estructures. Són també la raó de molèsties a la salut com coïssors, al·lèrgies i contaminacions. El rebuig i la impotència contra la plaga afecten a la qualitat de vida de l’home.
La presència de qualsevol signe d’infestació (excrements i rastres, recipients d’aliments rossegatso malmesos) o la visualització / presència directe d’animals indesitjables com rates, ratolins, escarabats i demés, fan necessària una actuació ràpida i eficaç adequada a cada cas.
A Biotècnia apostem per proporcionar l’eradicació de la plaga instaurada, a nivell de tolerància zero, donant un servei per la salut pública utilitzant productes biocides autoritzats i inscrits al Registre de biocides ( R.O.E.S.P.)
COM ACTUEM DAVANT UNA PLAGA?
El tècnic qualificat detecta i identifica la població de la plaga. Comprova i estudia la seva ubicació i determina quin és el mètode més adequat per actuar. Es tenen en compte varis factors com: l’entorn de l’establiment o vivenda afectats, el nombre de la població invasora, la incidència sobre la salut pública. El client és informat en tot moment de la situació.
QUÈ ÉS EL PLA DE CONTROL DE PLAGUES (P.C.P.)?
Tot establiment alimentari, segons la normativa actual, està cridat a tenir un Pla de Control de Plagues per donar una seguretat alimentària. El Pla es basa en aplicar mesures higièniques per evitar la proliferació o aparició de plagues.
A Biotècnia apliquem un control integrat prioritzant els mètodes de prevenció i limitant l’ús de plaguicides químics.
Per evitar l’aparició de plagues es posen diferents dispositius:
-físics: làmines adhesives
-mecànics: esquers o trampes mecàniques.
-biològics: trampes amb feromones.
TRACTAMENTS PLAGUICIDES EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA: Els destinats a tractaments externs de transformats de vegetals, els productes d’origen animal i els seus envasos, així com els destinats a tractaments de locals, instal·lacions o maquinària relacionats amb la indústria alimentària.
Aquesta abasta a tot establiment on es manipulin, emmagatzemin, transportin i comercialitzin productes destinats a l'alimentació humana, com per exemple: fàbriques de conserves vegetals o animals, escorxadors, centrals lleteres, magatzems del sector hortofructícola i altres aliments, bars, restaurants, hotels, menjadors col·lectius, transports de l'alimentació, etc.
TRACTAMENTS PLAGUICIDES D'ÚS AMBIENTAL: Els destinats a operacions de desinfecció, desinsectació, desratització (D.D.D.) en locals públics o privats, establiments fixos o mòbils, mitjans de transport i les seves instal·lacions. També s'han d'incloure:
TRACTAMENT Q
A Biotècnia apostem per la cura del medi ambient, per això oferim als nostres clients més exigents en termes mediambientals, el Tractament Q, el qual s’executa amb productes basats en biocides naturals i poc residuals excloent així els biocides sintètics i perdurables.
A la finalització del Tractament Q, entreguem al client un Certificat conforme l’establiment s’ha desinfectat amb aquests productes d’origen natural.